UPPMANING TILL ATT AGERA: Jag behöver din hjälp för att göra skillnad!

Read this post in ENGLISH

Moder Teresa har sagt ”Det finns inga stora handlingar. Det finns bara små handlingar som är gjorde med stort kärlek”. Denna citat har varit min ledstjärna från den stunden jag har först läst den. Jag är beredd att göra små handlingar med massor av kärlek för att göra en skillnad för de som råkar behöva just den för stunden. Jag vet att du också är intresserad av det så fortsätt att läsa. 🙂

Det har varit en bra sommar. Dagarna har gått i en härlig blandning av arbete, möten, läsning och reflekterande. När jag kollar min emotionella balansrapport, många poster är positiva och jag är mer övertygad och beredd än någonsin för att fullfölja mina mål och drömmar. Jag har mycket kvar att lära mig, massor av att göra och förberedd att göra det som krävs.

Jag behöver din hjälp i några områden och det här är min UPPMANING TILL AGERA! Du kan hjälpa mig på många sätt och varje handling räknas och uppskattas.

Du får gärna dela denna inlägg med vem du på de informationskanaler som du föredrar.

  • Om 16 dagar kommer jag att fylla 50 år. Jag behöver din hjälp att göra detta den bästa och mest minnesvärd födelsedagen någonsin FÖR MIG. 🙂 Jag varken behöver eller vill ha några presenter. För att vara extra tydlig, jag förväntar mig inga presenter. Hur som helst, om du funderade på att köpa en present, GÖR INTE DET! Istället vill jag att du donerar det tilltänkta beloppet för att skapa stipendie(-r).  Fyll in dina kontakt uppgifter och hur du vill göra din donation via denna länk.
  • Jag har redan några bokade föreläsningsuppdrag under kommande veckor och månader MEN jag har tid för så många fler. Jag är beredd att resa vilken plats som helst i världen för att dela med mina berättelser och kunskaper om mångfald, olikheter, ledarskap och hur du kan med lite tur kan skapa mirakel. Om du har tips och/eller kontaktperson dela den gärna via denna länk.
  • Om några veckor vill jag skapa en mötesplats. Idén är öppna dörrarna till ett central belägen kontor där unga och/eller nyanlända kan möta etablerade svenskar som vill vara mentorer. Om ett par veckor kommer jag återkomma till dig med en kampanj för att köra igång mötesplatsen.
  • Jag har några styrelseuppdrag idag där jag kan bidra med mina kunskaper, erfarenheter och perspektiv. Jag är intresserad av flera uppdrag, om du råkar veta företag som är intresserad av mitt perspektiv hör gärna av dig.

Några av er redan vet att denna vecka åker jag till Vancouver, Canada, där jag ska träffa flertalet icke-vinstdrivande organisationer. Huvudämnet är hur de jobbar med integration. Vissa att metoderna vill jag ta med mig och pröva här i Sverige.

Jag ska också försöka vandra upp Mt Baker med min vän Kubilay.